ANTONI CASTELLS i TALENS


RECERCA

CV    ESCRITS  •  CONTACTE

 

Antoni Castells i Talens és professor a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Va estudiar a la University of Florida, d’on va rebre un màster en Comunicació Internacional i el doctorat en Comunicació de Masses. Té una llicenciatura en Arts de la Comunicació de l’Ursinus College de Pensilvània.


Castells ha estat periodista de l’Avui i el Diario de Yucatán (Mérida). Quan era estudiant va treballar en premsa universitària d’Estats Units. La seva experiència als mitjans de comunicació també inclou feines a les ràdios WVOU, WRUF i Radiosource.net i pràctiques a la televisió WTXF-TV29 de Filadèlfia. Ha col·laborat amb Vilaweb, La Jornada de Oriente, el Diario de Xalapa i el Setmanari d’Informació Directa.


Del 2012 al 2015, va coordinar La Oveja Negra, un programa de construcció d’espais de comunicació, llibertat i no violència a través de la música a la presó de Pacho Viejo, Veracruz.


Antoni Castells i Talens és mexicà nascut als Països Catalans i li agrada jugar i fer jocs malabars amb les identitats culturals i nacionals. És membre d’OurMedia, dona suport a l’associació Memòria contra la Tortura i escolta l’Anna Roig i l’ombre de ton chien.